[:sv]80 dagar kvar till våra motionslopp[:]

[:sv]Nu när Vasaloppet är över och skidorna lagts på hyllan är det dags att börja tänka vår, värme och cykel. Starta din cykelsäsong med Hisingen Runt eller Västkusten Runt och var väl förberedd för Tjejvättern, Halvvättern, Vätternrundan eller något annat motionslopp.

Hisingen Runt

västsveriges största motionsloppHisingen Runts distans på 50 kilometer är en perfekt start på våren och en bra laddning för bland annat Tjejvättern.

Du som deltagare kommer även att på olika sätt märka av att Hisingen Runt firar 40 år och att Västkusten Runt som går samma dag har nypremiär.

Västkusten Runt

Västkusten Runts 120 kilometers bana är en utmärkt utmaning för dig som redan kört Hisingen Runt tidigare och antingen vill mäta dina krafter eller ladda inför något annat lopp under säsongen.

Den längre banan på 200 kilometer är ett perfekt genrep inför Vätternrundan och även för andra utmaningar för den delen.

Oavsett vilken distans du väljer så kommer du få en trevlig bana, mysiga depåstopp samt medalj och en varm måltid vid målgång.

Fler motionslopp

Om du simmar Vansbrosimmet och känner mersmak kan du därefter fortsätta med Göteborg Simmet och är du även inne på löpning och springer Lidingöloppet så får du inte missa Finalloppet.
Har du dessutom cyklat Hisingen Runt så är du kvalificerad till att bli en Göteborgsklassiker.[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]