Hisingen Runt, Västkusten Runt och Hälsorundan flyttas till 2021.

Hisingen Runt, Västkusten Runt och Hälsorundan flyttas till 2021.

Hisingen Runt, Västkusten Runt och Hälsorundan flyttas till 2021.
Med anledning av dagens situation med Corona covid-19 pandemin och de begränsningar som myndigheterna har infört när det gäller större sammankomster har Hisingens CK beslutat att flytta årets upplaga av Hisingen Runt, Västkusten Runt och Hälsorundan till 2021.
Beslutet innebär att du som betalt startavgiften kommer att få en startplats till motsvarande lopp 2021, vill du köra loppet nästa år behöver du inte gör något. Mer information kommer att skickat till dig senare under våren.

Väljer du att avboka din startplats så kommer vi att återbetala 50% av betald startavgift. Alla som anmält sig och betalat startavgift kommer att få ett mail med instruktioner för avbokning och återbetalning.

Den del av avgiften som vi inte betalar tillbaka kommer att användas till att betala de kostnader som klubben redan har haft för loppet 2020 och allt eventuellt överskott kommer vi att skänka till Stadsmissionen i Göteborg.

Att värna om hälsan har varit vägledande vid vårt beslut. Utöver kraven från myndigheterna och SCF, vill vi på detta sätt bidra till att minska risken för spridning av viruset och det förväntade trycket på vårt sjukvårdssystem där även själva cykling är förenat med vissa risker. Vi hoppas ni har förståelse för vårt beslut samt att vi ses under loppen 2021.

Styrelsen för Hisingens CK

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]