Regionklassikern – Hälsa för VGR-anställda

Information om Regionklassikern

Detta är en klassiker där Hisingen Runt ingår i grenen cykling. Regionklassikern är riktad till alla regionanställda i västra götalandsregionen.

Skidor, löpning/gång, cykel, simning

För att klara Regionklassikern ska du genomföra en sträcka i minst ett av de valbara loppen i var och en av de fyra grenarna, skidor, löpning/gång, cykel och simning under en 12-månaders-period. Du kan starta när som helst under året och välja den ordningsföljd du vill.

Mixa din egen klassiker

Utmana dig själv och dina kollegor på en nivå som passar dig – börja med de kortaste sträckorna för att komma igång – kombinera korta och långa sträckor – eller ge dig på de tuffaste loppen i varje gren direkt! Självklart kan du vara med i fler än ett lopp i varje gren om du vill.

Anmälan till Regionklassikern

Anmäl dig kostnadsfritt till Regionklassikern genom att registrera dina uppgifter på vgr.tlevent.se

Anmälan till motionsloppen

I Regionklassikern kan du välja mellan flera olika lopp och sträckor i varje gren. Alla genomförs på olika platser inom regionen. Du anmäler dig till de lopp du vill delta i och betalar avgiften hos respektive arrangör. Ibland kan det förkomma att din förvaltning står för en del av anmälningsavgiften. Kontakta förvaltningen för aktuell information. Länkar till de olika loppens hemsidor med information om tider, anmälan, anmälningsavgifter m.m. finns under ”Motionsloppen” här på hemsidan.

Regionklassikerpasset för registrering av dina genomförda lopp

När du har anmält dig till Regionklassikern skickas ett numrerat regionklassikerpass hem till dig. Kom ihåg att du måste ta med dig passet och se till att du får det stämplat av Västra Götalandsregionens representanter som finns på plats under varje motionslopp. Din aktivitet registreras även på Regionklassikerns hemsida.

regionklassikern

Medalj och märke till alla

Alla regionanställda som genomfört Regionklassikern får kostnadsfritt Region-klassikerns medalj och vävda märke som delas ut under inspirationskvällarna i början av varje nytt år.

Diplom

Om du dessutom vill ha ett diplom kan du beställa det när du anmäler dig till Regionklassikern. Du får då hem ett inbetalningskort tillsammans med passet. När du har genomfört regionklassikern och betalat ditt diplom kan du hämta det tillsammans med din medalj, alternativt få det hemskickat med posten.

Länk till Regionklassikern