Partners

Våra partners under Hisingen Runt

Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Västsveriges största motionslopp på cykel? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och bland annat få er presentation och logotyp här och/eller på motionsloppet Västkusten Runt & Hisingens Cykelklubbs sidor?
Kontakta då oss för mer information.
Nedan finns de företag som samarbetar med Hisingen Runt.

Team Sportia

Partner Team SportiaTeam Sportia är en av landets ledande sportkedjor med butiker som tillhandahåller cyklar och annan utrustning, tillbehör, kläder och service. Under cykelhelgen kommer Team Sportia finnas på plats med tält som innehåller både försäljning och service så du och din cykel är väl förberedda.

Aktivitus

Partners AktivitusAktivitus kan genom olika tester individanpassa träning och göra den säker och garanterat effektiv. Träningsrådgivningen utgår från en nulägesanalys som bygger på våra tester. Men även målsättning, tid, styrkor/svagheter och möjligheter till träning vägs in.

Friskis & Svettis

Partners Friskis&SvettisFriskis&Svettis Göteborg, Göteborgs största idrottsförening med mer än 36 000 medlemmar. Cirka 600 funktionärer tillhandahåller 650 ledarledda pass i veckan. Friskis&Svettis Göteborg erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet, för alla.

ICA

Partners ICAVi tycker det är viktigt med engagemang i de delar av samhället där våra kunder finns. Vi är därför aktiva i såväl skola, kultur, motion som välgörenhet. Vi verkar för att inspirera till en enklare och nyttigare vardag och erbjuder därför såväl färdiga matkassar för veckan som fri dietistrådgivning varje vecka.

Pure Nutrition

Partners Pure NutritionLängs vägen kan du som deltagare fylla på energi vid våra depå-stopp. Produkterna från Pure Nutrition är noggrant framtagna för att ge bästa smak och näring till högsta kvalitet.

Vasaboden

VasabodenSedan 1982 har Vasaboden levererat idrottspriser och profilprodukter till nöjda kunder runt om i Sverige. Om du vill ha en graverad pokal, personliga presenter och hem & hushåll kontaktar du Vasaboden och får en snabb leverans.

Kahls Kaffe

Partners Kahls kaffeOch visst smakar det gott med en kopp kaffe till maten efter att du cyklat klart. Eftersom Kahls jobbat med det svarta guldet sedan 1911 så vet de vad du vill ha.

Sodexo

partner sodexoSodexo erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av deras service. Samtidigt bidrar de till att deras kunder kan prestera bättre och utvecklas.
Sodexos vision är att vara den strategiska partnern till deras kunder genom att utforma, utföra och leverera Quality of Life Services - service för livskvalitet.

Magnusson & Freij

Partners Magnusson & FreijSedan 60-talet har Magnusson & Freij försett Sverige med det mesta. deras slogan är ju trots allt att de fixar det mesta..

Göteborg & Co

Goteborg o coGöteborg & Co:s uppgift är att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad.

Paracykel

ParacykelParacykel är cykel för personer med funktionsnedsättningar. Genom att anpassa cykeln efter en persons funktionsnedsättning möjliggörs för en stor grupp att cykla. Detta gör att de med en ryggmärgs- eller hjärnskada, amputation eller synnedsättning kan få uppleva glädjen och frihetskänslan av att cykla.

Securitas

SecuritasSecuritas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Genom att fokusera på säkerhetstjänster som är anpassade till den enskilda kundens behov har Securitas utvecklat hållbar tillväxt och lönsamhet i över 52 länder.

Göteborgs Cykelkulturkalas

Göteborgs CykelkulturkalasCyklarna äger hela Bananpiren och vi blandar några spektakulära uppvisningar med tävlingar där du kan vinna! Ta en vacker tur på cykeln på den fd STCC-banan. Prova de många olika cyklarna, det finns någon för alla och för alla tillfällen. Det levereras kaffe och fika till publiken från cykelsadeln så klart. Du kommer bli lotsad igenom en dag av cykelkultur på en stadens bästa arenor.

Škoda

ŠkodaHisingen Runt och Tour de France har minst 2 saker gemensamt. Dels så handlar bägge eventen om cykel, men båda har även Škoda som partner. Hisingens Cykelklubb är självklart glada att ha denna leverantör på vårt motionslopp. Škoda kommer se till att vi har bilar för att underlätta service och annat utefter banan.

Wallmans Massage & Friskvård

wallmans Wallmans Massage & Friskvård finns i Nordic Wellness, Gamla Ullevis lokaler i Göteborg. Bland annat erbjuds Idrottsmassage, Klassisk Svensk Massage och Massage GöteborgMassage Terapeutisk behandling vilket inkluderar behandling av idrottskador, rygg, nack och muskelbesvär.

Medevi Prosalus

medeviRingblomsalva med Tea tree som i cykelkretsar allmänt kallas 'RumpRäddaren' för att den är så bra på att motverka skavsår vid inteisiv träning och långlopp som ex Västkusten Runt. Att den även hjälper till vid återhämtning efter påfrestning gör att den blivit en självklarhet för många.

Ackert

ackert_widgetAckert Reklam är specialiserat på produktion av rollup, banderoll, textilvepor, bildekor, reflexdekor och butiksmaterial.

FIGURES IN MOTION

figures in motion FIGURES IN MOTIONs specialområde är analys och undersökningar inom motionsidrottens alla lopp/event och arrangemang.

Med specialister inom analys, journalistik och foto/rörlig bild kan vi erbjuda dig flera delar som kan lyfta ditt lopp/event/arrangemang ytterligare

Trakk

trakkTrackntrace använder sig av live spårning. Till skillnad från passiv spårning eller data loggning, så rapporteras alla händelser i realtid, när det sker. I vårt standard utförande är täckningen inkluderad för över 40 länder.

RaceONE

raceoneGör det enkelt för dig att jämföra med andra deltagare även om ni inte startade tillsammans. Som åskådare kan du få upp förväntad målgång så du vet när du skall möta upp din kompis. RaceONE erbjuder spårning i realtid av flera deltagare samtidigt.

EAST-Studios

EAST-StudiosEAST-Studios startades 2014 av två vänner, som har en gemensam passion för fotografi. Sedan dess har de utökat. I dag har de två fotografer samt en makeup artist och är fortfarande på jakt efter nya talanger att utöka teamet med.

Hisingens Cykelklubb

hisingens_cykelklubb Sist men inte minst Har vi ju självklart den arrangerande klubben. Hisingens Cykelklubb grundades 1952 och uppskattar allt som har med cykling att göra.

Boendepartners

Scandic Hotell

Scandic HotellScandics centralt belägna hotell Europa med gångavstånd till shopping, nöje och sevärdigheter eller Backadal om du hellre vill komma en bit ifrån stadskärnan.
På hotellanläggningarna kan du efter cykelloppet koppla av i relaxavdelningen eller njuta av en god middag.
Från Scandic Europa cyklar du till start- och målområdet för Hisingen Runt på mindre än två minuter.

Klicka här för mer information om hotellen och hur du tar del av erbjudandet.