[:sv]Ride of Hope Europe – Team Göteborg[:]

[:sv]Ride of Hope Europe – Team Göteborg är ett projekt som löper på ett år och där huvudsyftet är att samla in pengar till Barncancerfonden. Samtidigt tränar laget tillsammans under året för att klara ”finalen” som innebär att cykla ca 100 mil från Prag till Varberg i juli 2016.

Insamlingen till Barncancerfonden

Målet för laget är att samla in en miljon kronor till Barncancerfonden. Det görs genom att ställa upp på mässor, events och olika cykellopp. Deltagarna i laget är allt från vanliga motionärer till erfarna cyklister.

Alla deltagare står för sina egna kostnader så att hela teamets insamlade summa pengar kan gå till den livsviktiga forskningen. Totalt har Ride of Hope Europe samlat in sju miljoner kronor till forskning kring barncancer sedan 2014.

Ambassadörer

Ride of Hopes cyklister är stolta ambassadörer av både Barncancerfonden och de sponsorer som väljer att stödja teamets insamling.

Cykling för hälsan

Syftet är även att skapa en positiv kraft i motionscykelsverige där alla kan vara med och cykla för sin egen, och för andras, hälsa.

Hisingen Runt och Västkusten Runt

Som en del av träningen kommer teamet att cykla Västkusten Runt. Under tiden står teamets nära & kära och bemannar en depå för systerloppet Hisingen Runt.

Ride of Hope[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]