[:sv]Hisingen runt på vikbar cykel, varför då?[:]

[:sv]

“Varför inte?” svarar vi

Cyklister ses idag ofta som dårar som tar upp plats och cyklar fort på gångbanor, det är ju nonsens vet vi som själva cyklar.
Att däremot cykla på en vikbar cykel är något annat, man sitter oftast upprätt, det går inte vansinnigt fort och man gör det främst kortare sträckor.

Det är trevligt att cykla tillsammans samtidigt som det ger god motion, så vi tyckte att Hisingen Runts 40års jubileum är den perfekta folkfesten för oss och distansen är sådär lagom utmanande även i maximalt 20 km/h.

Markus, som tog initiativet (och grundare av OddCyclist AB), cyklar främst till och från tågstationen i Helsingborg på väg till jobbet i Lund, såklart då på sin STRiDA som han tar med gratis på tåget. Det sparar lite tid, men främst får han den vardagsmotion som man saknar om man tar bussen.

Linus cyklar även han till jobbet, men då i Göteborg från Mölndal. Även för honom är det en fråga om att spara tid och få motion samtidigt.

Daniel cyklar inte så mycket idag, men vill gärna ta sig an utmaningen och se Hisingens olika sidor.

Vi har alla olika förutsättningar för loppet men kommer att hålla ihop hela vägen runt för att alla ska in i mål tillsammans.
Fråga oss gärna på vägen eller i depåerna om våra cyklar, varför vikbart, varför just den eller något annat ni undrar!

Vi cyklar för att göra 2016 års Hisingen runt ett ännu mer intressant 40 års jubileum!

20160419_184313[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]