[:sv]Klassiker, dubbelklassiker eller trippelklassiker[:]

[:sv]Eftersom Hisingen Runt ingår i Göteborgsklassikern, Regionklassikern och ICA-klassikern kan du som jobbar inom VGR bli en klassiker, dubbelklassiker eller trippelklassiker genom Hisingen Runt, Göteborg Simmet, Finalloppet och något lopp mer för skidorna.

Det är även en grym uppladdning och träning för En Svensk Klassiker ifall du går i de tankarna.

Hälsosatsning för alla klassiker, dubbelklassiker eller trippelklassiker för vissa

Göteborgsklassikern är en hälsosatsning som vänder sig till de flesta. De som inte börjat träna till de som tränar regelbundet. Det är helt enkelt ett bra sätt att komma igång eller få tre spikade mål att träna inför. Kanske något att köra med familjen, kollegorna eller kompisgänget.

Här har du chansen att bli en klassiker, kör du samtidigt ICA-klassikern kan du bli en dubbelklassiker.

Trippelklassiker för VGR-anställda

Även i Regionklassikern är syftet att få bättre hälsa genom roliga hälsoaktiviteter som inspirerar till motion under alla årstider. Är du samtidigt registrerad på Göteborgsklassikern och ICA-klassikern kan du bli en trippelklassiker!

För att klara Regionklassikern ska du genomföra en sträcka i minst ett av de valbara loppen i var och en av de fyra grenarna, skidor, löpning/gång, cykel och simning under en 12-månaders-period. Du kan starta när som helst under året och välja den ordningsföljd du vill.

klassiker[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]