[:sv]Nummerlappar cykelfesten 2018[:]

[:sv]

Nummerlappsutdelning

Utlämning av nummerlappar och även efteranmälan kommer ske 24/5 16:00-20:00 samt 25/5 16:00-18:00 på Trek Bicycle Store på Övre Husargatan 18. Det kommer även finnas möjlighet att hämta din nummerlapp innan start på eventområdet i Lindholmen 26/5 från 07:30.

Anmälan online

Det kommer vara möjligt med anmälan online även efter prishöjningen 15/5 men då utan möjlighet att få namn och eventuellt lagnamn på nummerlappen. Anmälan online är möjligt fram till och med 22/5.

Kontantfri efteranmälan

Efteranmälan på plats kommer vara möjlig och där vi accepterar Swish eller iZettle (kortbetalning). Kontanter kommer inte att hanteras.

Nummerlappar till motionsloppen 26/5 2018

Nummerlappar Hisingen RuntNummerlapp Västkusten Runt 120kmNummerlapp Västkusten Runt 160km
Dessa nummerlappar fästs på ryggen med säkerhetsnålar. Blå nummerlapp tillhör Hisingen Runt och bansträckningen är 50 kilometer. Nummerlapparna som är rosa används på Västkusten Runts bana som är 120 kilometer. Gula nummerlappar hör till banan som är den längsta och mest utmanande med 160 kilometer.

På nummerlappen finns ett nummer till sambandscentralen ifall du behöver hjälp med något. Om du skulle behöva köpa en slang eller liknande finns även ett Swish-nummer. Nummer till sambandscentralen skiljer sig beroende på om du valt att anmäla dig till Hisingen Runt eller Västkusten Runt.

På nummerlapparna presenterar även slumpmässigt våra partners.

Baksida nummerlappar

Nummerlapp baksida
På baksidan av nummerlappen finns en instruktion hur du fäster dessa samt hur du fäster chipen på hjälmen (ett på vardera sida). Där fyller du även i kontaktinformation till anhörig.

Lappar till styret på cykeln

Lapp styre Hisingen RuntLapp styre Västkusten Runt 120kmLapp styre Västkusten Runt 160km
Dessa lappar fästs med plastband på styret. Dessa har samma färg som du har på din nummerlapp. Lapparna används av flaggvakter och funktionärer för att vägleda dig. Dessa lappar identifieras även mot din nummerlapp när du skall hämta ut din cykel från cykelinlämningen.

Bagagelapp

Bagagelapp
Denna bagagelapp används när du har en väska eller liknande att lämna in i väskinlämningen. Du identifierar dig sedan med din nummerlapp.

Tjänsten för anmälan och nummerlappar levereras av EQ-timing.
eq timing[:]

Godkänt cykellopp av Svenska Cykelförbundet
[:sv]Nyhetsbrev[:]